... već 14 godina s vama!
+385 98 9424 186
info@olimpici.net

NAJSTRAŠNIJI TULUM U GRADU - DOĐI AKO SE USUDIŠ

HALLOWEEN 31.10. OD 17:00 DO 19:00 sati za vrtićance, te od 19:40 do 21:30 sati za školarce na čak 2 lokacije: Point centar Vrbani i Blato-Jaruščica (Karlovačka cesta 95)

Djeco, ako ste jako veliki i hrabri, ono, ako imate barem 4 godine i spavate sa ugašenim svjetlom, ovo je pravi trenutak da svima pokažete svoju neustrašivost. Dubit ćemo bundeve, pričati strašne priče, igrati razne igre i još mnogo toga. Čeka te strašni zeleni napitak već na ulazu, sokovi i grickalice... A u dvorani Vas čekaju Vaši najmiliji treneri koje treba čuvati jer će bez Vas za njih to sve skupa biti pre pre strašno!

Ulaz na Halloween party se naplaćuje 20 eura po djetetu.

Prijava za Halloween se vrši putem maila info@olimpici.net

STRAŠNI SPORTSKI POZDRAV!

LJETNI KAMP RABAC 2020.

KAMP JE predviđen za djecu od 5 do 12 godina koja su podijeljena u homogene skupine. Provjerite zašto je kroz naš kamp u posljednjih 6 godina prošlo više od 400 djece!
Više...

LJETNI KAMP ZAGREB 2020.

NAŠ LJETNI kamp u Zagrebu se i ove godine održava na tri lokacije te radimo cijelo ljeto! Osim standardnih igara i 20 sportova imamo rolanje, biciklizam, jahanje, veslanje, zamjarenje, sportsko penjanje i radionicu robotike.
Više...

OD PONEDJELJKA NASTAVAK RADA

S radošću vas obavještavamo da krećemo s vježbanjem u ponedjeljak, 25.svibnja. Sve upute dobit ćete naknadno nakon telefonskog poziva u kojem ćemo Vas obavijestiti točno kada kreće Vaša grupa.
Više...

Prekid svih aktivnosti zbog pandemije koronavirusa

Dragi Olimpići, od 16. ožujka zaustavljamo sve aktivnosti vezane uz naše dvorane, vježbanja i druženja. S obzirom na situaciju, članarine za naredni period, a razmjerno stanci, nećemo naplaćivati.
Više...

AKTIVNI VIKEND – JEDNODNEVNI KAMP U VITA CENTRU

Radna subota? Neki dosadan ručak? Ili jednostavno želite da Vam dijete provede ugodan dan ispunjen sportskim aktivnostima i okružen vršnjacima? Dnevni kampovi subotom pravo su rješenje!
Više...
1 7 8 9 10 11 16